Red days.....

JA dom kan man fan leva utan!!!:/ Hatar fan mens veckan....  Alltså jag kan bara stå vanligt och det bara sprutar blod, ska det vara så ?!?!?!?! Inte nog med annat massa skit som typ vikt problem och sånt! Man blir ju fan söt sugen som ett jävla troll när man får mens och sur som en jävla idiot, känner mig ju fan hur jävla grinig som helst på jobbet, vill slå ihjäl varenda jävla norrbagge!!
Jaja annars har dagen gått mig förbi men det har varit segt och jag hoppas det går fortare imorgon för annars blir jag skogstokig för det fanns typ inget att göra mer än att vänta kunder, jag satt ju i kassa 13 då och den kommer det sällan kunder till om det inte är köer till frysdisken som det vara ibland OCH den kön är fan inte rolig...!!
Imorgon åker Älskling till Vänersborg med pappa för han skulle hjälpa lite.. Sen åker jag till jobbet vid halv ett och slutar kvart över 9 imorgon kväll =))=
Stod upp klockan kvart i åtta idag och följde mathias till bussen sen cykla jag till löpbanan och gick 4an så cykla jag hem och duscha,käka frulle,sminka mig sen drog jag till bussen och kände mig helt dyngsur av svett! :/
Pratade med Sabina från Kicks på bussen och vi ska börja gå när vi båda är lediga.. Egentligen skulle jag behöva gå ikväll óch jag orkar ju det men det är så sent och folk här i lägenheten är så gnälliga om sånt sen ska mathias upp ganska tidigt.... !
Vill att han ska stanna är så galen i han så det finns inte, är hur glad som helst att jag har han ! <3<3<3
Han släpper aldrig mig och jag släpper aldrig honom!!:)

Shit jag ska fan på audition i stockholm i augusti och jag har inte ens övat !! Jag är dö nervig men det är inget att vara nervös för, jag är där för att jag vill detta och för det är de jag duktig på! ( teaterskolan pratar jag om då)

Yepp men nu ska vi bädda ner oss!
God natt!


RSS 2.0