Vardagen

"Jag står inte ut med mig själv. Jag gör inget för något. Jag står inte ut med mig själv. Klockan är två på förmiddagen och jag har inte gjort annat än att serva alla andra än mig själv. Jag står inte ut. Jag måste ventilera! Vart tar jag vägen för att ventilera? Orkar jag ventilera? För att ventilera måste jag gå till en person som jag ska känna mig skamfylld för?  Denna jävla vardagen som jag bara vill hälla upp ett jävla glas med vin för att överleva timmarna av sorg och skam. Jag står inte ut. Jag ser mig själv i spegeln och ser bara hur jag blev skapad igenom år efter år av mig själv. Jag står inte ut. Jag har lärt mig leva efter alkoholens vägar och att problem lätt kan lösas med alkohol. " 

Day 2

"Jag ser allt som ett schack spel. Jag har bara mig själv och jag har kontrollen mot pjäserna. Jag känner mig först ensam men jag har kontrollen. Ingen styr mig eller något. Jag har förstått att maktbegär är svart vatten och ingen äger mig. Jag har kontrollen. Ni ser mig men jag är inte naken denna gången, jag är fullt påklädd av kontroll och jag ser att ni inte längre har den av mig. " jag har lämnat facebook och instagram för jag anser att sålänge jag känner mig styrd av allt så är det en dålig grej för mig. Jag tror inte på mycket men om jag tror på mig själv betyder det allt men jag har inte kommit så långt med mig själv än. Jag måste komma insikt med vad jag behöver. 

Abstinens

"Jag drömmer. Jag drömmar om trånga väggar som trycker till mig när jag ska någonstans. Mitt barn var borta, helt spårlöst borta. Paniken vällde över hela huvudet. Paniken tog över nu och det ända jag kunde se var en stor mur och känna trånga murar. Jag kunde lika gärna gräva mig under jorden för jag var ju maktlös och ensam i en stor svart skog jag inte kände igen. Kanske djövulen tar mig här och nu! Jag vill bars hålla min dotter och komma ur denna fasansfulla mardröm. Mitt kära barn. Jag  känner hur paniken kyler ner mig och jag fattar inget råd från något, inte från min ensamhet heller. Jag försöker krypa mig genom ett rör under muren men jag fastnar och jag kommer inte fram. Jag måste skrika av panik men då tystnar mina tankar och kropp. Men känner ändå att något tar tag i mina ben ocg jag känner mig redan död. Han var en polis som sa " Du kommer inte ut eller in sålänge paniken styr dig, kom hem". Jag slog upp mina ögon och kände en oerhört glädje att hon fanns hos mig mitt älskade barn. 
 

Acceptera

"jag insåg att första glaset skulle bli mer än det sista, jag insåg att första glaset då tar alkoholen över mig och jag inte längre kontrollera mig själv. Jag har sett djävulen och i flaskan finns all ondska som tar över mig och mitt beteende. Jag blir fruktansvärt arg och jag inser nu när jag har vart nykter i två dagar att allt dumt jag har åstadkommit med har skadat mig och min familj oerhört.  Alltså jag insåg att första glaset skulle göra mig svag inför alkoholen att alkoholen skulle ta över mig." Öppna ditt hjärta istället för att sluta in dig själv, du är ingen skam, du är värdefull.    
 

RSS 2.0